Algemene informatie

TG Koeriers uw koerier in Twente, van pallet tot envelop.

U heeft spoed maar uw huidige koerier niet? TG Koeriers is een zeer betrouwbare koerier in Twente die met spoed en op tijd uw zending bezorgt. TG Koeriers maakt uw afspraak waar ! U wilt bij het maken van afspraken toch niet dat uw koerier de levertijden bepaalt?

Wij maken afspraken simpel. Na één telefoontje of mailtje staat een chauffeur of koerier op de door u gewenste tijd en plaats. TG Koeriers is de koeriersdienst die bij u past. U verzorgt de zending en TG Koeriers doet de rest

Beveiligd transport Wij vervoeren dagelijks veel hoogwaardige zendingen en zijn daar ook op ingericht. Onze auto’s beschikken over alarm en GPS systeem, want veiligheid staat daarbij voorop. Iedere chauffeur die bij ons in dienst is is in het bezit van een V.O.G. (Verklaring Omtrent Gedrag). Dat is voor u als klant een veilig gevoel. Voor zowel nationale, als internationale ritten geldt: TG Koeriers…..onze chauffeurs zijn THUIS op de weg.

Door een flexibele opstelling, tevreden klanten en opdrachtgevers bewerkstelligen. Professionaliteit en kwaliteit zorgen zowel intern als extern voor een compleet pakket.
Een professionele, flexibele (transport)onderneming, waar door kwaliteit en daadkracht klanten naar tevredenheid worden geholpen.

TG koeriers BV is bijna 20 jaar actief in het goederenvervoer . Naast spoedritten voor diverse klanten, met bestemmingen in zowel  binnen- als buitenland, verzorgen wij vaste routes voor diverse opdrachtgevers. Tevens hebben we dagelijks veel wagens op de weg in het distributiewerk.

Wist u dat TGkoeriers DAGELIJKS meer dan 3000 pakketten bezorgt op zo’n 2000 adressen ? IEDERE dag weer ! Wij  zorgen dat alles op tijd bezorgd wordt en helpen u bij het vinden van de juiste oplossing. Met dagelijks meer dan 35 voertuigen op de weg zijn onze chauffeurs gespecialiseerd in spoed bezorgingen tot 1.500 kilo totaalgewicht. Klanten Ook grote bedrijven zien de kwaliteit van een koerier van TG Koeriers. Zo rijden wij voor PostNL, UPS, GLS en DHL. Klanten TG koeriers U geeft uw zending toch niet aan zomaar een koeriersdienst? Daarom kiest u voor TG Koeriers: Wij begrijpen dat u met andere dingen druk bent dan met de bezorging van uw zending.

Bereken hier de ritprijs Bereken